E-postlistor och medlemskap

Kommunikation är ett nyckelord för IENE och vi vill främja kontakter mellan nätverkets medlemmar och utbyte av kunskap.

Svensk e-postlista

För Svenska IENE används en e-postlista för kommunikation till och mellan medlemmarna i det nationella nätverket. Genom att ansluta dig till e-postlistan får du också möjlighet att själv skicka ut relevanta nyheter och frågor till IENEs svenska nätverk. Inget medlemskap behövs för att gå med i listan. Listan ligger sedan mars 2020 på en listserver hos SLU. Där sparas ingen annan information än din epost-adress. För att gå med i listan skicka en förfrågan till J-O Helldin. (Observera att den tidigare hänvisade adressen för registrering, info@iene.se, har visat sig slutat fungera i november 2020).

Listan modereras av sekretariatet för att undvika skräppost och ovidkommande inlägg. Detta kan dock innebära att det ibland blir viss fördröjning från att du skickar ditt meddelande till när det släpps ut till listan.

Har du några frågor, vill läggas till eller gå ur listan, vänligen kontakta J-O Helldin.

Internationella IENE

Internationella IENE är ett globalt nätverk som också har en e-postlista för sina medlemmar. För att få tillgång till det internationella nätverket behöver man vara medlem i IENE. Du hamnar inte automatiskt på den internationella e-postlistan bara för att du går med i den svenska. Vi rekommenderar därför varmt att även bli medlem i internationella IENE.