E-postlistor och medlemskap

Kommunikation är ett nyckelord för IENE och vi vill främja kontakter mellan nätverkets medlemmar och utbyte av kunskap.

Svensk e-postlista

För Svenska IENE används en e-postlista för kommunikation till och mellan medlemmarna i det nationella nätverket. Genom att ansluta dig till e-postlistan får du också möjlighet att själv skicka ut relevanta nyheter och frågor till IENEs svenska nätverk. Inget medlemskap behövs för att gå med i listan.

Listan modereras av sekretariatet för att undvika skräppost och ovidkommande inlägg. Detta kan dock innebära att det ibland blir viss fördröjning från att du skickar ditt meddelande till när det släpps ut till listan.

  • OBS! Listan kommer att flyttas från nuvarande värd någon gång under perioden november 2019 till januari 2020 och eventuellt stängas ner helt under del av övergångsperioden.

    Vi behåller alla adresser som var registrerade på listan i början av november och lägger till dem på den nya listan när den är på plats.

    Har du några frågor, vill läggas till eller gå ur listan, vänligen kontakta sekretariatet på info@iene.se.  

Internationella IENE

Internationella IENE är ett globalt nätverk som också har en e-postlista för sina medlemmar. För att få tillgång till det internationella nätverket behöver man vara medlem i IENE. Du hamnar inte automatiskt på den internationella e-postlistan bara för att du går med i den svenska. Vi rekommenderar därför varmt att även bli medlem i internationella IENE.